Orar

Luni - Vineri
9:00 AM - 20:00 PM

Sambata
10:00 AM - 14:00 PM

Anxietatea

  • Articole   •   3 iunie, 2018

Anxietatea este din ce in ce mai prezenta in viata noastra.

Anxietatea este o teama difuza, fara un obiect bine precizat. Persoana anxioasa traieste o incordare continua, simtinudu-se permanent amenintata. Este de foarte multe ori nervoasa si nici nu realizeaza de ce se sperie atat de tare si de obicei, dupa ce scapa de un motiv de ingrijoare, gaseste altul imediat.
Anxietatea determina o stare de hipersensibilitate si persoana in cauza nu se simte aproape niciodata in largul ei.Dintre manifestarile somatice care insotesc anxietatea, cel mai frecvent sunt intalnite: tensiunea in jurul gatului, cefei, umerilor si a partii superioare a spatelui, diaree cronica, insomnii si cosmaruri. Persoanele intr-o stare de anxietate transpira frecvent si prezinta palmele ude. De asemenea, poate apare si hipertensiune arteriala, puls accelerat, tulburari respiratorii sau palpitatii, fara un motiv de natura fiziologica.

Anxietatea se prezinta ca o stare de asteptare ca un eveniment negativ sa se produca, indiferent daca sunt argumente sau nu. De cele mai multe ori, persoanele anxioase nu pot sa se relaxeze si se simt ajunse la „capatul puterilor”.

Andreea Mihaela Stroe

Psihoterapeut

Esti gata sa zambesti?

Fa o programare
2018-06-03T19:08:52+00:00

Psihoterapia

Psihoterapia va poate oferi mecanisme de coping eficiente, care va vor permite sa funcționati la un nivel mai fericit. Va pot ajuta sa navigati prin stresul din viata de zi cu zi si sa va invat moduri eficiente de a minimiza aceste emotii negative.

Contact

Strada Maximilian Popper nr 23

Phone: 0730.005.585

Web: Psiholog si Psihoterapeut