Orar

Luni - Vineri
9:00 AM - 20:00 PM

Sambata
10:00 AM - 14:00 PM

Loading...
About2018-06-12T06:58:20+00:00

Buna si bine ai venit
pe site-ul meu

Sunt Stroe Nae Andreea Mihaela, psihoterapeut cu drept de libera practica, cu o experienta de peste 12 ani in psihoterapie individuala adulti, adolescenti si copii, psihoterapie de cuplu si familie si cursuri de dezvoltare personala (adulti si copii).

Mi-am deschis propriul cabinet in anul 2008 si de atunci ma ocup de probleme de anxietate, depresie, perioade de schimbari si tranzitii; separare sau divort; pierdere (doliu); sentimente de neajutorare, pesimism; furie excesiva sau iritabilitate; stima de sine scazuta, devalorizare; abuz de substante (alcool, drog); atacuri de panica, fobii; retragere din viata sociala; probleme de relationare; dificultati in luarea deciziilor;sentimente de vinovatie; experienta trairii unor situatii traumatice in trecut sau in prezent; tulburari alimentare, ale imaginii corporale; dificultati legate de somn; infidelitatea in cuplu, neintelegeri in cuplu sau familie, gelozia unuia dintre parteneri, dificultati legate de infertilitate in cuplu, dificultati de adaptare la diferite etape din viata de familie (aparitia unui copil, primul an de scoala al copilului, copilul devine adolescent, pensionarea, tulburari sexuale si altele. Sunt specializata in psihoterapie cognitiv comportamentala, Terapie sistemica : cuplu, familie, copii si adolescenti, Psihologia muncii si organizationala, Psihologia transporturilor, Psihologia aplicata in securitate nationala.

Avizata de Colegiul Psihologilor din Romania, ca Psiholog si cu atestat de libera practica in Specialitatea Psihoterapii Cognitiv Comportamentale; Psihologia Muncii si Organizationala; Psihologia Transporturilor; Psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale cod personal 04381.

Licentiata in Psihologie si Masterat in Psihoterapii Cognitiv Comportamentale
Formare in Hipnoterapie si Psihoterapii Cognitiv Comportamentale
Formare in Terapie Sistemica, Terapia Familiei, Cuplului si Copilului
Formare in Psihologie Clinica
Formare in Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale
Membra in:
Asociatia Psihologilor din Romania
Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterpii Cognitiv Comportametale

Specializari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit incididunt ut labore et dolore magna aliqua enim.

Esti gata sa zambesti?

Fa o programare

Psihoterapia

Psihoterapia va poate oferi mecanisme de coping eficiente, care va vor permite sa funcționati la un nivel mai fericit. Va pot ajuta sa navigati prin stresul din viata de zi cu zi si sa va invat moduri eficiente de a minimiza aceste emotii negative.

Contact

Strada Maximilian Popper nr 23

Phone: 0730.005.585

Web: Psiholog si Psihoterapeut